Botosani, Strada Pacea nr. 43

Ajutoare încălzire 2023-2024

Având în vedere că o mare parte dintre clienții S.C. Modern Calor S.A. sunt persoane cu o situație financiară mai dificilă, societatea anunță că, începând de luni, 16 octombrie 2023, clienții racordați la sistemul centralizat de încălzire pot depune cererile în vederea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței pentru sezonul rece 2023-2024. Pentru a beneficia de ajutor din luna noiembrie 2023, este necesar să completați Cererea şi Declaraţia pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului, la care să anexați documentele necesare și să le depuneți sediul societății din Strada Vârnav (Punctul Termic de lângă Şcoala Generală nr.7) cel târziu până la data de 15 noiembrie 2023.

Clienții pot descărca cererea privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie direct de pe site-ul societății, accesând link-ul https://moderncalor.ro/ajutoare-incalzire/. Pe site se pot găsi toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească solicitantul, precum și documentele necesare care trebuie anexate cererii.

Așadar, recomandăm abonaților societății, să vină la sediul societății din strada Vârnav – Punctul Termic de lângă Școala Generală nr. 7 – cu cererea completată, și cu actele doveditoare care atestă identitatea și veniturile realizate de membrii familiei, pentru ca acestea să fie verificate și preluate de către personalul desemnat, evitând astfel aglomerația sau timpul mai mare de așteptare necesar completării la fața locului.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă familiilor şi persoanelor singure, cetăţeni români sau străini cu domiciliul sau, după caz, reşedinţa în municipiul Botoșani, în funcție de venitul mediu net lunar pe membru de familie mai mic de 1386 lei net/persoană. Pentru persoanele care locuiesc singure suma maximă până la care se acordă ajutorul este de 2053 lei net/persoană.

Reamintim abonaților care mai înregistrează datorii, că factura emisă pentru serviciile de utilități publice constituie titlu executoriu conform legii și sunt rugați să achite sumele datorate, pentru a evita consecințele neplăcute ale recuperării debitului pe calea executării silite. Îi invităm, din nou, pe toți cei care nu-și pot achita debitul restant, să solicite specialiștilor noștri, eșalonarea sumelor și încheierea unor angajamente de plată, pentru a evita cheltuielile cu taxele de executare (20 de lei/ factură restantă) și onorariul executorului (care poate ajunge până la 800 lei).

Mulțumim clienților pentru înțelegere și îi asigurăm că venim în ajutorul lor cu orice informație au nevoie și pot apela cu încredere numerele noastre de telefon: 0231 537 100 – interior: 114, 115, 116, 120, 130, 131 dar și prin solicitări la adresele de e-mail: office@moderncalor.ro , relatii.clienti@moderncalor.ro

Scroll to Top
Sari la conținut